♥Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı ömür boyu kalbime hapis ediyorum...
♥Acaba bir yerde oturup konusalım desem....kızar mı..?Yok canım...ya abisi varsa sorsam mı yok yok abisi yoktur...ya varsa..canım olsada nerden görecek sor lan sor ölmezsin,
♥Soruyom...Hee ne dersin
♥Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin...
♥Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur...
♥Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
♥Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış. Çünkü komsu kapıya kadar geçirmiş...
♥Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım...
♥kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn
♥Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum, Seni çok seviyorum.
♥Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk...
♥Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. Öyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen.
♥Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla
♥Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin...
♥Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi uçağı o güzel kalbinize inmek için izin istiyor. eğer izin vermezseniz bu sevgi uçağı kamikaze dalışı yapacaktır...
♥Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum...
♥Kız dediğin İstanbul gibi olmalı.Fethi zor,fatihi tek!!!
♥Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin...
♥Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur...
♥Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...
♥Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti...
♥Tanrım kör oldum... Artık kusura bakamıyorum...
♥Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum...
♥Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik..
♥Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında.....
♥Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi !..
♥Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim...
♥Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla
♥Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti...
♥Paranın ne önemi var önemli olan miktarı...
♥Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır...
♥Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir...
♥Oğlum müjde sana iş buldum! Nasıl iş ,büfede yedigün vereceksin...
♥ ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.
♥ DUNYADA IBNELIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...
♥ BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...
♥ AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM. SENI NE DOKTORLAR, NE MUHENDISLER ISTEDI DE VERMEDIM. UZULME ANNECIGIM. BEN HEPSINE VERDIM...
♥ TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...
♥ OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IS,BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN...
♥ SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...
♥ BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK IBNELERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...
♥ ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER...
♥ AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR...
♥ O'NUN SERT BEDENINI OCE AVCUMUN ICINE ALDIM SONRA KAFASINI DUDAKLARIMIN ARASINDAN GECIRDIM O ESSIZ SIVI BANA HAYAT VERIYORDU COCACOLA HAYATIN TADI...
♥ BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
♥ IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS ...
♥ TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS...
♥ DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR...
♥ ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ONUNDEN GECIYORMUS. MAHKEMEDEN CATAL-KASIK SESLERI GELIYORMUS NIYE? CUNKU MAHKEMEDE SANIGIN HAKKINI YIYOLARMIS...
♥ OLM SENDE NE DERS CALISIYON,CEK KOPYANIN HASINI, CEKME KARNE YASINI...
♥ YAG BAKKALDA, UN CUVALDA, SEVGILIN SON DURAKTA...
♥ KARIN OLMAK ISTIYORUM KARIN, EY BENIM KARDAN ADAMIM...
♥ DOKTORUM SIGARADAN UZAK DURMAMI SOYLEDI, BEN DE BIR METRELIK BI AGIZLIK YAPTIRDIM...
♥ BIR KAZAN VARMIS. BU KAZAN COK IYI DANS EDIYORMUS. ACAIP ORYANTAL YAPIYORMUS. MUHTESEM KIVIRIYORMUS. BU KAZANA NE DENIR? IYI OYNAYAN KAZANSIN...
♥ KUSURA BAKMA BIRADER, SENI BIRINE BENZETTIM.OLABILIR, BABAM COK GEZERMIS...
♥ ABI BI SEN BAYARSIN BI DE CELAL BAYAR...
♥ SEN TERLEMISSINDIR, SANA TERLIK GETIRIYIM...
♥ ZORLA GUZELLIK OLMAZ, ESTETIKLE OLUR...
♥ DUN EVDE CANIM SIKILDI ,KAFAMA GORE TAKILAYIM DEDIM. TAMIRCIYE GIRMISIM. BIRAZ KAFAM BOZUKTU DA...
♥ BIZIM BIR TANIDIK VARDI,PARAYA PARA DEMEZDI, CUNKU "R" LERI SOYLEYEMEZDI...
♥ BEN BIR COCUK, SEN BIR COCUK, YAPTIK BIR COCUKLUK, OLDUK UC COCUK...
♥ ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR. IYILERIN KEPSI KAPILMISTIR...
♥ BEBEGINIZIN ALTINA YAPMASINI ISTEMIYORSANIZ CEVIRIN USTUNE YAPSIN...
♥ SOL KULAGINI KAPATIRSAN SAG DUYULU OLURSUN...
♥ HICBIR ONYARGIM YOK. BUTUN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, O KADAR...
♥ ERKEKLER HEP TANRI ONCE BIZI YARATTI DIYE OVUNURLER. AMA BU GAYET NORMALDIR. CUNKU HER SANATCI ESERINI YARATMADAN ONCE BIR MUSVETTESINI YAPAR...
♥ BABAMA DEGERIMI SORDUM "DUNYALAR KADAR" DEDI, DUNYANIN DEGERINI SORDUM "BES PARA ETMEZ" DEDI.
♥ BENDE SEYTAN TUYU YOK, EPULASYONLA ALDIRDIM.
♥ BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
♥ GENCLIGIM ACI VERIYORDU , AMELIYATLA ALDIRDIM....
♥ OYLE YALNIZDI KI TOPLU MEZARLIGA GOMULMEYI VASIYET ETTI.
♥ TARIHTE 16 DEVLET KURMUS VE 15 DEVLET BATIRMIS BIR MILLETIZ...
♥ SIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGINIZ SEYI BASKALARINA YAPIN...COK ZEVKLI OLUYOR
♥ ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR.
♥ DUNYADA IBNELIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI...
♥ BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM...
♥ AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM. SENI NE DOKTORLAR, NE MUHENDISLER ISTEDI DE VERMEDIM. UZULME ANNECIGIM. BEN HEPSINE VERDIM...
♥ TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS. KAZ OLMUS...
♥ OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IS,BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN...
♥ SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK...
♥ BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR.ZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK IBNELERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR...
♥ ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER...
♥ AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR...
♥ O'NUN SERT BEDENINI OCE AVCUMUN ICINE ALDIM SONRA KAFASINI DUDAKLARIMIN ARASINDAN GECIRDIM O ESSIZ SIVI BANA HAYAT VERIYORDU COCACOLA HAYATIN TADI...
♥ BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
♥ IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS ...
♥ TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS...
♥ DOGA'NIN KANUNU VARSA ARIF SAG'IN SAZI VAR...
♥ ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ONUNDEN GECIYORMUS. MAHKEMEDEN CATAL-KASIK SESLERI GELIYORMUS NIYE? CUNKU MAHKEMEDE SANIGIN HAKKINI YIYOLARMIS...